Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για δημιουργία Σχολής Γονέων στο Δημοτικό Σχολείο Χρύσας - Τσάκων

Σας ενημερώνουμε ότι το Σχολείο μας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πέλλας «Όραμα», πρόκειται να υλοποιήσει ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια 20 ωρών επιμόρφωσης γονέων, με θέμα: «Μαθαίνω να επικοινωνώ με το παιδί μου».

Στόχος του έργου των Σχολών Γονέων είναι η στήριξη γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όσον αφορά την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, καθώς και να ενισχύσει τις δεξιότητες των γονέων, π.χ. στην επικοινωνία, τη διαχείριση συναισθημάτων, την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών, τα όρια και τους κανόνες, τη διαχείριση της επιθετικότητας των παιδιών κτλ.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε 10 δίωρα μια φορά την εβδομάδα. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον σας.

Πληροφορίες: Λιούγκας Γεώργιος
Τηλ. Σχολείου: 2384021604

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *