Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

IALMOPIA LIVE: ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Ατρόμητοι Ν.Σάντας 76-50 [ΒΙΝΤΕΟ]

Το 4 στα 4 πέτυχε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας επικρατώντας του αξιόμαχου Ατρομητου Ν. Σάντας με 76-50 στο ΔΑΚ Αριδαίας για την 4η αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ. Η ομάδα αν και παρουσίασε αρκετά προβλήματα στην άμυνα της στο πρώτο ημίχρονο, στηρίχθηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι στην περιφέρεια της και στο σουτ (10 τρ).

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά και για τις δυο ομάδες που προσπάθησαν να επιβληθούν η μια της άλλης, με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με σκορ 15-14.  Στη συνέχεια η ομάδα της Αριδαίας έβαλε δύσκολα στον εαυτό της και παρουσίασε αρκετά προβλήματα στην άμυνα, χάνοντας αρκετά από τα ριμπάουντ, ενώ στην επίθεση ήταν ελαφρώς καλύτερη από τους φιλοξενούμενους (35-29 ημίχρονο). Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές, βελτιώθηκε επιθετικά, σοβαρεύτηκε στην άμυνα και με (23-9) καθάρισε το ματς (58-38). Στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, με το τελικό σκορ 76-50 να δικαιολογεί και την συνολικά καλή εμφάνιση της. 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν το Σάββατο, δείχνοντας ότι η ομάδα έχει βάθος στο ρόστερ και μπορεί να στηριχθεί σε όλους τους παίκτες της.

Πολύ καλή η διαιτησία των Ντόγκα - Τζήμο


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: (Α) 15-14, (Β) 35-29, (Γ) 58-38, (Δ) 76-50
 

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (Ουρτζάνης): Εμμανουηλίδης 4, Μπάτσος 21(4), Λιούγκας 9(1), Τσαμτσίδης, Αβρααμ 3(1), Σαρακινλής 11, Γλαπατζής 2, Καλαϊτζής 6, Τριανταφύλλου 20(4).


ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ Ν. ΣΑΝΤΑΣ (Λαδάς): Ανδρεάδης 6, Αραγιογλου, Βέττης 3(1), Μεταξάς 4, Τράκας 7(1), Πανταζής 5(1), Μιχαηλίδης 4, Υφαντίδης 21, Καραντάκης, Λαζαρίδης.


Αποτελέσματα B' ΕΚΑΣΚΕΜ (4η Αγωνιστική):
 

ΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 52-62
AOK IKAΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ 71-58
ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 76-71
ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ - ΑΟ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ Ν.ΣΑΝΤΑΣ 76-50



Δείτε το παιχνίδι μέσα από την κάμερα του ialmopia:






ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *