Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Ακρίτας Σωσάνδρας - Μακεδονικός Έδεσσας 4-1

Παρά την καλή εμφάνιση ο Μακεδονικός Έδεσσας δεν απέφυγε την ήττα στην δύσκολη έδρα του Ακρίτα Σωσάνδρας με σκορ 4-1.

Οι βυσσινί έχοντας πολλές απουσίες (Σουλιώτης, Ρέτζιας, Παγιούλας, Καραγιάννης, Κιουρτζίδης Β., Καράχατζης) δυσκολεύτηκαν να αποδώσουν το ποιοτικό ποδόσφαιρο, όπως προσπαθούν όλη την χρονιά, και φυσιολογικά η εμπειρία των αντιπάλων έκανε την διαφορά. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με ατομική ενέργεια του Τσίκου στο 17'. Ο Μακεδονικός απείλησε δύο φορές με τον Μπογδάνη στο 25' και το 31' αλλά η προσπάθειές του έμειναν ανολοκλήρωτες. Στο 43' η ομάδα του Ακρίτα κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Στούπης Π., ο οποίος νικήθηκε από τον Γιόντη.

Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε το σύνηθες φαινόμενο για τον Μακεδονικό και σε διάστημα μόλις 10 λεπτών δέχθηκε 3 τέρματα που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, ο Νάνος στο 64', ο Τσίκος στο 67' (απευθείας κόρνερ) και πάλι ο Νάνος στο 74' έκαναν το 4-0. Το μόνο που κατάφερε ο Μακεδονικός ήταν να μειώσει με τον Χαραλάμπους στο 80' από κοντά.

Η διαιτησία των Βαμβακά Κ.-Βλαδίκα-Μιχαηλίδη ήταν καλή.

Ακρίτας Σωσάνδρας (Δούμος): Εμμανουηλίδης, Στούπης Π., Παρτσανάκης Τ., Ζουλέκου, Χρηστίδης (45' Παρτσανάκης Ν.), Στούπης Γ., Νάνος, Κοτζαμανώλης (75' Μήντσης), Τσίκος, Στούπης Χρ., Καραγιαννίδης (30' Παλτίδης).

Μακεδονικός Έδεσσας (Πεχλιβάνης): Γιόντης, Βαρτέσκας, Κιουρτζίδης Ν., Καλογιάννης, Πέτκος, Τζηκόπουλος, Μπογδάνης (46' Στανίσης), Χαραλάμπους, Μαδεντζόγλου, Λατίφι, Κουκουλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *