Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Απόλλων Κρύας Βρύσης - Αρσένι 5-0

Ιδιαίτερα δημιουργικός και πολύ ουσιαστικός επιθετικά ο Απόλλων Κρύας Βρύσης με ηγέτη και σκόρερ τον Χρήστο Πετρίδη πέτυχε ευρεία νίκη με 5-0 επί του Μ.Αλεξάνδρου Αρσενίου και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση στην πρώτη πεντάδα 

Αμυντικά πάντως οι νικητές είχαν σοβαρά προβλήματα με συνέπεια το Αρσένι να δημιουργήσει αρκετές φάσεις και κλασικές ευκαιρίες όταν το σκορ ήταν ακόμη 0-0 (Καρυπίδης 3' Κοτζαμανίδης 8') ή ρευστό (Καρυπίδης 42΄), χωρίς όμως να μπορέσει να τις αξιοποιήσει για να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Ο Πετρίδης με "ασιστ" στο 12' έδωσε την ευκαοιρία στον Βασιλείου να κάνει το 1-0 και ο ίδιος έγιινε σκόρερ στο 23 με πέναλτυ και στο 67 με σουτ ανεβάζοντας τον σχετικό δείκτη στο ασφαλές 3-0, για την ομάδα του. Στο τελευταίο δεκάλεπτο άλλα δύο τέρματα από τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο 82'και τον Ευθυμίου στο 87΄διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.


ΑΠΟΛΛΩΝ . (ΤΣΑΜΑΡΔΟΣ Ι.): Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Κουτρούμπαλος, Τσιρακίδης, Ευθυμίου, Βαμβακίδης, Τσιόπτσης, Μπουρδάνος, Παρράς (77 Σερβετάς), Πετρίδης, Βασιλείου.
 
 
ΑΡΣΕΝΙ Κατσίδης, Σασαρίδης, , Αργυρόπουλος (74 Σαρίδης), Γεωργιάδης, Καρυπίδης, Γιανέλης, Καραφουλίδης (89 Παπαδόπουλος Δ.), Κων/νίδης, Τσαούσης, Γκοτζαμανίδης (64 Μιχαηλίδης) , Γάτσος
 
 
 
 
Αναρτήθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΔΟΒΙΤΗΣ  | anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *