Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Επίσκεψη Γιάννη Σηφάκη για ευχές στο Νοσοκομείο Έδεσσας

Ο βουλευτής μαζί με τις καλύτερες ευχές του ενημέρωσε τους ιατρούς, διοικητικό προσωπικό και ασθενείς για την έγκριση προμήθειας αξονικού τομογράφου τόσο στο Νοσοκομείο Έδεσσας άμεσα όσο και στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών μετά από ένα μήνα και συζήτησε για τους χώρους και τις συνθήκες εγκατάστασης του καθώς και εκπαίδευσης των ακτινολόγων για την λειτουργία του.

Επισκέφτηκε και την μονάδα τεχνητού νεφρού ενημερώνοντας τους ασθενείς για την έναρξη μετεγκατάστασης της μονάδας και την προμήθεια νέων μηχανημάτων που θα ακολουθήσει.
Σε συνάντηση του με τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Χρήστο Κοντοβίτση, τους υπεύθυνους Διοικητικού και Οικονομικού, την διευθύνουσα, τον Διευθυντή του Τεχνητού νεφρού και άλλους γιατρούς και νοσηλευτές ο βουλευτής ανέλυσε την πολιτική της κυβέρνησης για την αποφασιστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος στην Πέλλα με την προμήθεια αξονικών και στα δύο νοσοκομεία, την μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού, την πρόσληψη 15 μόνιμων γιατρών που θα γίνει άμεσα, την εξασφάλιση επικουρικών γιατρών, βελτίωση στο σύστημα προμηθειών και πρόσληψη 25 νοσηλευτών 12μηνης διάρκειας. 

Σε ερωτήσεις που δέχτηκε για το χθεσινό Δελτίο Τύπου του Νοσοκομείου Πέλλας το χαρακτήρισε ατυχέστατο, αναληθές και αντίθετο με τις αποφάσεις του Υπουργείου και της 3ης ΥΠΕ. Ανέφερε δε και τις σημερινές δηλώσεις του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ που δικαιώνουν απολύτως την ακρίβεια και την ειλικρίνεια των προγενέστερων ανακοινώσεων του όσον αφορά το ζήτημα των αξονικών στην αδικαιολόγητη «κόντρα» που κάποιοι δημιούργησαν για μικροπολιτικούς σκοπούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *