Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Χειμώνας στα Λουτρά Πόζαρ. Μαγεία μέσα στη φύση [ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Χειμώνας στα Λουτρά Πόζαρ. Μαγεία μέσα στη φύση [ΕΙΚΟΝΕΣ]


Τα Λουτρά Πόζαρ, η λουτρόπολη που βρίσκεται στη σκιά του Καϊμάκτσαλαν, είναι ο απόλυτος προορισμός γι’ αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τις ιαματικές ιδιότητες των θερμών καταρρακτών του όρους Βόρα ή πιο γνωστού με το όνομα Καϊμάκτσαλαν με τη σωματική και ψυχική ευεξία που προσφέρει η επαφή με τη φύση. 
Η μόδα των spa, έκανε την τελευταία δεκαετία, διάσημα τα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ ακόμα και σε νεότερες ηλικίες, καθώς η άποψη ότι 10 λουτρά το χρόνο, θωρακίζουν τον ανθρώπινο οργανισμό, βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Τα Λουτρά Πόζαρ, 3 χλμ από το Λουτράκι Αριδαίας μπορούν να γίνουν η αφορμή για να γνωρίσετε τις ομορφιές του ευλογημένου κατά πολλούς, όρους Καϊμάκτσαλαν. Το νερό των λουτρών αναβλύζει σε θερμοκρασία 37ο C, έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και είναι πόσιμο. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε για ν΄απολαύσετε τις θεραπευτικές του ιδιότητες, είτε στην ανοιχτή πισίνα, είτε στις φυσικές λίμνες, είτε ιδιωτικά σε ατομικές πισίνες με τεχνητούς καταρράκτες, το σίγουρο είναι ότι θα βιώσετε μια μοναδική εμπειρία σ’ ένα παραμυθένιο τοπί! 
Δείτε φωτογραφίες:











ialmopia.gr
με πληροφορίες από touristorama.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *