Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Τραγέλαφος: Τι αποφάνθηκε το Πλημμελειοδικείο Αθηνών για τα 600 δισ. του Σώρρα

Σε μία απόφαση άνευ προηγουμένου και πέρα από κάθε λογική φαίνεται πως προχώρησε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με απόφανσή του για τον περιβόητο σωτήρα των Ελλήνων, Αρτέμη Σώρρα.

«Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχθηκε, ότι ο κατηγορούμενος Αρτέμης Σώρρας, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρία επενδύσεων, με την επωνυμία “RedPantherLimited”, που εδρεύει στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας».

Μεταξύ πολλών άλλων εξωφρενικών πραγμάτων, αυτά γράφει η υπ’ αριθμόν 67650/2013 απόφαση του Πλημμελειοδικείου, η οποία μάλιστα έχει ήδη καταστεί αμετάκλητη, συνεπώς κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει, ενώ η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν άσκησε αναίρεση εναντίον της.

Υπενθυμίζεται πως οι Αρτέμης Σώρρας και Εμμανουήλ Λαμπράκης είχαν παραπεμφθεί σε δίκη, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά του Άδωνη Γεωργιάδη για διασπορά ψευδών ειδήσεων, σχετικά με το ποσό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων που διαδίδει ότι θέτει ο πρώτος στη διάθεση της ελληνικής πολιτείας, προκειμένου να μας απαλλάξει από το «απεχθές και επονείδιστο» χρέος.

Ο «μέγας ευεργέτης» των Ελλήνων, Αρτέμης Σώρρας, ανήρτησε περήφανος τη σχετική απόφαση στα γραφεία της κίνησής του και για άλλη μια φορά προπαγανδίζει ότι, μετά την αποπληρωμή του εξωτερικού μας χρέους, τα υπόλοιπα θα μοιραστούν στους Έλληνες για εξόφληση των ιδιωτικών χρεών τους προς το Δημόσιο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *