Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας

Στα πλαίσια επικαιροποίησης της κατάστασης μελών του εμπορικού συλλόγου θα ήθελα να ενημερώσω τους συναδέλφους επαγγελματίες ότι ξεκίνησε απογραφή μελών , από τις 23 Δεκεμβρίου 2016 και θα τελειώσει στις 10 Ιανουαρίου.

Πέραν της επικαιροποίησης των στοιχείων , όπως διεύθυνση mail , διεύθυνση social media και τηλεφώνων των επιχειρήσεων γίνεται εγγραφή νέων μελών και πληρώνεται η ετήσια συνδρομή( πέντε ευρώ) για το 2017.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την μεγάλη ανταπόκριση του εμπορικού κόσμου της Αλμωπίας ολόκληρης αγγίζει το 65% από τις οδούς που έχουμε απογράψει.

Θα ήθελα να τονίσω πως η απογραφή θα είναι ένα μεγάλο εργαλείο στα χέρια όλου του εμπορικού κόσμου ώστε να προχωρήσουμε στην ψηφιοποίηση των στοιχείων και στην συνέχεια να οργανώσουμε μια μεγάλη γενική συνέλευση και να προχωρήσουμε μετά από αυτή :

1)Στην δημιουργία ενός ψηφιακού ιντερνετικού εμπορίου ,για όσους το επιθυμούν πάνω σε μια πλατφόρμα e shop .

2)Στην οργάνωση λευκής νύχτας ,για τον μήνα Μάιο.

3)Στην δημιουργία ψηφιακής κάρτας προνομίων για όλη την Αλμωπία.

4)Στην διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων για νέες μορφές εμπορίου και πωλήσεων.

5)Στην αξιοποίηση της ιστοσελίδας του εμπορικού συλλόγου. http://emporikosaridaias.gr

Και της ομαδας μας στο Facebook ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Και φυσικά σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα προτείνουν τα μέλη μας ,μέσα από διαβούλευση , ξεκινώντας μετά την δεκάτη Ιανουαρίου 2017.

Σας εύχομαι μια πραγματικά επιτυχημένη επαγγελματική χρόνια καθώς και ευτυχισμένη σε προσωπικό επίπεδο.

Καλή χρονιά

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αριδαίας ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΙΖΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *