Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

"Μπαμ" ο Εθνικός Γιαννιτσών με Καμπάνη και Σιδηρόπουλο

''ΜΠΑΜ'' ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ(ΠΕΠΕ) ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Με σουπερ διδυμο ενισχυσε την περιοχη του κεντρου η ομαδα του Εθνικου Γιαννιτσων. Γιωργος Καμπανης και Πετρος Σιδηροπουλος μετα την λυση της συνεργασιας τους με την ομαδα του Αλμωπου Αριδαιας επιστρεφουν στο τοπικο πρωταθλημα να ενισχυσουν την ομαδα των Γιαννιτσων. Ο πρωτος (Καμπανης) ειναι η πρωτη φορα που θα φορεσει την φανελα του Εθνικου ,Ο Πετρος Σιδηροπουλος(Πεπε) σε γνωστα λημερια για εκεινον αφου εχει αγωνιστει στο παρελθον ξανα στην ομαδα.

Προκειται για δυο πολυ δυνατες μεταγραφες γαι την κατηγορια φου και οι δυο παικτες εχουν μεγαλη εμπειρια και μετρουν πολλες αγωνιστικες ωρες σε πρωταθληματα και εθνικων και τοπικων κατηγοριων.
 


Επιμέλεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *