Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά και την Πέμπτη τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας

Λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού, ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους πολίτες ότι και αύριο Πέμπτη 12/1/2017, τα σχολεία (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και μαθητική εστία) θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου (αρ. πρωτ. 567/48/11-1-2016).

Ο μηχανισμός του Δήμου Αλμωπίας έχει τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα, ενώ συνεργεία του Εργοταξίου, επιχειρούν με ρίψη αλατιού, προκειμένου να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι.



Ο Δήμος Αλμωπίας ζητεί από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως αναγκαίες, λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων.

Το πρωί ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος πραγματοποίησε σύσκεψη, ενώ παράλληλα υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους Προέδρους της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Βέσκο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη, τον Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ κ. Χρήστο Δόντσο και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και συντονιστή της πολιτικής προστασίας κ. Στέφανο Αβραμίκα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *