Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά για αύριο Πέμπτη και Παρασκευή τα σχολεία στο Δήμο Σκύδρας

Πληροφορούμε, με το παρόν, τις συμπολίτισσες, τους συμπολίτες μας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο ότι με την με αρ.60/11-1-2017 απόφαση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου διακόπτονται για την Πέμπτη 12 & την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 τα μαθήματα στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκύδρας, λόγω των προβλημάτων που συνεχίζονται εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Η παραπάνω απόφαση έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, στα Σχολεία κι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, πλην του Μανδάλου, συνεχίζουν να λειτουργούν.
Για ό,τι νεότερο προκύψει θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *