Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

IALMOPIA LIVE: Είδε άσπρη μέρα όλη η Αλμωπία. Χιονίζει από το πρωί στην Αριδαία [ΕΙΚΟΝΕΣ - ΜΕΡΟΣ 1ο]

Από νωρίς το πρωί (11/1) χιονίζει στην πόλη της Αριδαίας με τα σχολεία να παραμένουν κλειστά. Να σημειώσουμε πως ύστερα από ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας αποκαταστάθηκε το πρόβλημα υδροδότησης της Τ.Κ. Σωσάνδρας.



Επί ποδός βρίσκεται όλες αυτές τις μέρες ο Δήμος Αλμωπίας, ο οποίος με όσα μέσα διαθέτει δίνει πραγματική μάχη για τον αποχιονισμό των οδικών δικτύων και την διατήρηση της ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ιδιαίτερα στους ορεινούς οικισμούς απαιτείται μεγάλη προσπάθεια, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από τον σωστό προγραμματισμό που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και συντονιστής της πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας κ. Στέφανος Αβραμίκας.

Ρίψεις αλατιού πραγματοποιούνται σε όλη την έκταση του Δήμου Αλμωπίας και ιδιαίτερα στους οικισμούς που σημειώθηκαν χιονοπτώσεις, όπως Αρχάγγελος, Περίκλεια, Λαγκαδιά, Αετοχώρι, Πιπεριά, Λουτράκι, Όρμα, Μεγαπλάτανος, Σαρακηνοί, Κορυφή και Πρόμαχοι.

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και συντονιστής της πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας κ. Στέφανος Αβραμίκας, συγχαίρει τον Προϋστάμενο του Εργοταξίου κ. Γιώργο Ιατρίδη και τους εργαζομένους του Εργοταξίου που δουλεύουν μέσα σε αντίξοες συνθήκες για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων.

Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia - ΜΕΡΟΣ 1ο





















































ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: ΜΕΡΟΣ 2ο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *