Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Συλλυπητήρια επιστολή του Συλλόγου Μουσικής Αλμωπίας ΑΡΙΩΝ για το θάνατο του Νικόλαου Ξενιτίδη

Το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Μουσικής Αλμωπίας ΑΡΙΩΝ εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του συντοπίτη και μεγάλου ευεργέτη της Αλμωπίας ΞΕΝΙΤΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Δεν είναι τυχαίο που έφυγε μέρα συγχωρήσεως.

Τον ευχαριστούμε για ότι απλόχερα χάρισε στον τόπο του, στον πολιτισμό, στον συνάνθρωπο και του ευχόμαστε Καλό Ταξίδι, οι δωρεές που έκανε ας γίνουν ύμνοι στην αυλή του Παραδείσου .
Αιωνία σου η μνήμη.

Αντί για στεφάνι ο σύλλογος θα καταθέσει χρήματα σε οικογένεια που τα έχει ανάγκη, έτσι όπως πρόσταζε πάντα η ψυχή του, έτσι όπως ήταν όλη του η ζωή, προσφορά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *