Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Δήμος Αλμωπίας: Ασφαλτοστρώσεις στις Τ.Κ. Κωνσταντίας, Αρχαγγέλου και Χρυσής

Ασφαλτοστρώσεις θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αλμωπίας στις Τ.Κ. Κωνσταντίας, Αρχαγγέλου και Χρυσής. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκεπτόμενος τα παραπάνω χωριά, διαπίστωσε κάποια σημεία τα οποία χρήζουν άμεσης παρέμβασης και ήρθε η ώρα να κάνει πράξη την δέσμευσή του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να γίνει πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος στον περιφερειακό της Κωνσταντίας και σε τμήμα της Χρυσής. Στον Αρχάγγελο θα γίνουν παρεμβάσεις καθαίρεσης πλακόστρωτων δαπέδων σε τμήμα δρόμου που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, ενώ θα γίνει οριοθέτηση με κυβόλιθους από τσιμέντο.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 39.999 ευρώ (με το ΦΠΑ) από τη ΣΑΤΑ 2017.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *