Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Άγριο έγκλημα στην Έδεσσα: Τον σκότωσε και είπε πως βρήκε ένα πτώμα στο δρόμο!

Σκότωσε τον ηλικιωμένο που τον φιλοξενούσε, χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα μαχαίρι και μία ράσπα



Άμεσα εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία σε βάρος ενός 71χρονου που έγινε χθες το βράδυ στο σπίτι του στην Έδεσσα.


Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 47χρονος Έλληνας τοξικομανής που φιλοξενούσε στο σπίτι του ο ηλικιωμένος και ο οποίος μάλιστα είχε απασχολήσει τις Αρχές τον Ιανουάριο γιατί είχε επιτεθεί και είχε τραυματίσει σοβαρά έναν άλλο τοξικομανή για ένα κινητό τηλέφωνο...


Ο 71χρονος που ζούσε μόνος και δεν είχε οικογένεια φαίνεται πως συνήθιζε να φιλοξενεί τοξικομανείς στο σπίτι του. Ένας από αυτούς ήταν και ο συγκεκριμένος, ο οποίος χθες το βράδυ και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ήρθε σε έντονη διένεξη με τον ηλικιωμένο, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει στο κεφάλι μέχρι θανάτου με ένα μαχαίρι και μία ράσπα!


Στη συνέχεια, ο δράστης έπιασε από το πόδια το θύμα, τον τράβηξε έξω από το σπίτι και τον άφησε στη μέση του δρόμου, ενώ πήρε την Αστυνομία τηλέφωνο και ανέφερε πως έβλεπε ένα πτώμα στην μέση του δρόμου.


Μέχρι να φτάσει η Αστυνομία στο σημείο, ο 47χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε στην γύρω περιοχή, προσήχθη στην Ασφάλεια και συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Πάνω του και στα ρούχα του υπήρχαν κηλίδες αίματος του θύματος, ενώ σε χώρους της οικίας του θύματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα όργανα του φόνου, δηλαδή το μαχαίρι το μαχαίρι και η ράσπα.


Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.




απο το News247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *