Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Πανάξιος κυπελλούχος ο Εδεσσαϊκός! Εδεσσαϊκός - Μ.Α. Πέλλας 2 - 0

Πανάξιος κυπελλούχος ο Εδεσσαϊκός, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του ΜΑ Πέλλας! Τα γκολ για την ομάδα της Έδεσσας πέτυχαν οι Τσιρλίδης στο 5' και Καράμπελας στο 85'

Tο κύπελο της περιόδου 2016-17 σήκωσε ο Εδεσσαϊκός που νίκησε στο γήπεδο των Γαλατάδων την πολύ αλή Πέλλα με 2-0, παρουσία 1000 και πλέον φιλάθλων .

Άλλωστε το επισήμανε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιος Αντωνίου , λίγο πριν την απονομή ότι το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Ο Εδεσσαϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής γιατί είχε απέναντι του έναν μεγάλο αντίπαλο που έπαιξε και αυτός καλό ποδόσφαιρο. Οι ηττημένοι συμμετείχαν για τέταρτη φορά σε τελικό κυπέλλου. 

Η Πέλλα είχε την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 4΄. Ο Μπουράκης είδε έξω από την εστία του και επιχείρησε μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ που κατευθυνότανε στο παραθυράκι της εστίας του Εδεσσαϊκού. Ο Αποστόλου έδειξε την κλάση του και έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. 

Στο 24΄ο Εδεσσαϊκός κάνει την πρώτη του σημαντική ευκαιρία που περνά ανεκμετάλλευτη .Αμέσως ετά ίναι η σειρά της Πέλλας να χάσει τρομερή ευκαιρία. Να ανοίξει το σκορ, όταν από δύο μέτρα με κεφαλιά ο στέλνει τη μπάλα άουτ.
Στο 40΄μετά από ωραίο συνδυασμό ο Τσιρλίδης κάνει το 1-0.
Με το ξεκίνημα του β ΄μέρους η Πέλλα μπαίνει δυνατά και χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 46΄με τον Μπουράκη.
Στο 50´ ο Αποστόλου έχει εξουδετερωθεί και η μπάλα κατευθύνεται στα δίκτυα. Τελευταία στιγμή Ουζούνης σώζει την κενή εστία του Εδεσσαϊκού αποκρούοντας με κεφαλιά πάνω στη γραμμή
Στο 75´ μεγάλη ευκαιρία για Εδεσσαϊκό ο Λαφαζανίδης ντριπλάρει τον τερματοφύλακα θέλει να ντριπλάρει και τους αμυντικούς οι οποίοι διώχνουν τη μπάλα.
Στο 84΄σε μια φάση διαρκείας και αφού η μπάλα μετά από λάθος απόκρουση αμυντικού χτυπάει στο κάθετο δοκάρι στην επιστροφή πηγαίνει στον Καράμπελα ο οποίος με δυνατό σουτ κάνει το 2-0.
Στο 90΄ο Ρέντζια μπαίνει στη περιοχή , πλασσάρει , αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.


Διαιτησία : Ιορδάνης Κατεριαδης με βοηθους τους Θαναση Δελλιο και Σταύρο Ζιωγλη , άριστη 4ος διαιτητής ο Σπύρος Ατζαμιδακης.


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ:(Νασιόπουλος) Αποστόλου, Παπούλιδης, Κιόρτσης, Ουζούνης, Κούμπους, Παπαγεωργίου, Κάρτσιος (65´ Προύντσης), Ρέντζια, Μεταξάς (46´ Λαφαζανίδης), Καράμπελας, Τσιρλίδης(89´Μπάρμπας)

ΜΑ Πέλλας (Κώστας Μαυροβουνιωτης): Μουρζιδης, τζιοτζιος Πλιογκας (70´ Σταγκος), Σιαματας((76´ Σιαγκας), Ζωγας (55´ Καρασμανης), Σαλικας, Γεωργιάδης, Ιωσηφιδης, Κατσαμακτσης, Πανταζιδης, Μπουρακης

Την απονομή των μεταλλίων έκαναν ο Στέφανος Δελέπογλου , ο Α. Πανίδης, ενώ τα κύπελλα απένειμαν ο Α.Αντωνίου και ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης.


απο Ματιες πελλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *