Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

IALMOPIA LIVE: «Ατσάλινος» ΠΑΟΚ Αλμωπίας, έλιωσε το Κιλκίς 56-45 και πανηγύρισε επάξια την άνοδο στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

19/12/2016 Ο πρωτοπόρος τότε ΠΑΟΚ Αλμωπίας για την τελευταία αγωνιστική του α' γύρου ταξιδεύει στο Κιλκίς για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με σημαντικές απουσίες, καθώς έλειπαν 2 από τα βασικά του γρανάζια (Μπάτσος - Τριανταφύλλου). Γνωρίζει την ήττα με 10 πόντους (65-55), που τον αφήνει στη 2η θέση της βαθμολογίας.



14/3/2017 Τρεις μήνες μετά στην προτελευταία αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας "αυτοκτόνησε" μέσα στα Γιαννιτσά  με 68-64 και βρέθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας:

1.Αετός Κιλκίς            10-3    737-635     23
2.Ίκαροι Γιαννιτσών   9-4     875-772     22
3.ΠΑΟΚ Αλμωπίας     9-4     898-767     22

Έτσι τον ΠΑΟΚ τον περίμενε ένας "τελικός" απέναντι στον πρωτοπόρο Αετό Κιλκίς μέσα στην Αριδαία, όπου αναζητούσε νίκη με διαφορά 11 πόντων για την άνοδο στην Α' κατηγορία. Και τα κατάφερε!


19/3/2017 ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Αετός Κιλκίς 56-45


Την άνοδο στην Α' κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΜ για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγύρισε επάξια η ομάδα της Αριδαίας το απόγευμα της Κυριακής σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με χιτσκοκικό φινάλε! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν το 100% και φυσικά στον κόσμο της Αριδαίας ο οποίος στήριξε την προσπάθεια μας γεμίζοντας το γήπεδο!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με 0-8, γεμίζοντας με άγχος τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν άστοχοι μέχρι τότε σε όλες τις προσπάθειες τους. Έτσι, το πρώτο δεκάλεπτο - που ήταν και το χειρότερο της ομάδας της Αριδαίας - τελείωσε με σκορ 8-16 υπέρ του Αετού. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα υπό τις οδηγίες των Ουρτζάνη - Τσίμα άρχισε να βρίσκει ρυθμό και παρά το πολύ δυνατό - στα όρια του αντιαθλητικού σε μερικές φάσεις - παιχνιδιού των νεαρών παικτών του Αετού, έκανε ένα επιμέρους 12-7 και πήγε στο ημίχρονο με σκορ 20-23.

Στην επανάληψη και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του συναρπαστικού παιχνιδιού, η ομάδα της Αριδαίας μπήκε πλήρως συγκεντρωμένη και σε συνδυασμό με την εξαιρετική της άμυνα κατάφερε να χτίσει λεπτό προς λεπτό τη διαφορά των 10 πόντων. Σε εκείνο το σημείο το πάθος και η θέληση των παικτών του ΠΑΟΚ Αλμωπίας "κατάπιε" σχεδόν κάθε επιθετική ενέργεια του αντιπάλου, με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου-στο οποίο έγινε και η ολική επαναφορά της ομάδας από την Αλμωπία- να βρίσκει τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 38-35! Το τέταρτο δεκάλεπτο όπως αναμενόταν ήταν απλά συγκλονιστικό! Δυνατές μονομαχίες στην άμυνα, απίστευτη θέληση για να πετύχει η ομάδα το στόχο της! Το Κιλκίς δεν μπόρεσε ποτέ να αντιδράσει, η ομάδα του Ουρτζάνη τα έδωσε όλα, ενώ βρέθηκε να προηγείται μέχρι και 15 πόντους χωρίς να είναι σε θέση όμως να κρατήσει τη διαφορά, ενώ έχασε με 5 φάουλ τους Τριανταφύλλου και Σαρακινλή λίγα λεπτά πριν το τέλος.

Με μια καθοριστική... "χιτσκοκικού θρίλερ" βολή του Λιούγκα έγινε το (+11) και ο αντίπαλος έμοιαζε να τα έχει χαμένα. Ακολούθησε ένα τραγικό λάθος στις βολές από το Κιλκίς και ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας πανηγύρισε δίκαια μια πολύ μεγάλη νίκη, ολοκληρώνοντας μάλιστα το παιχνίδι με 4 παίκτες μετά και την αποβολή του Παπαγεωργίου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ίσως δεν αρκεί, σε όλο τον κόσμο της Αριδαίας που γέμισε το γήπεδο και με πρωτοφανή παλμό στήριξε την προσπάθεια μας από το πρώτο δευτερόλεπτο. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο και συμπαίκτη Ανδρέα Αβραάμ, γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι αρκετών ετών και φυσικά η νίκη είναι αφιερωμένη κυρίως σε αυτόν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ίδρωσαν αυτή τη φανέλα από την αρχή της χρονιάς και τελικά άξιζαν όπως αποδείχθηκε την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Τέλος, συγχαρητήρια στη ταλαντούχα νεαρή ομάδα του Κιλκίς για την προσπάθεια που κατέβαλλε ως το τέλος.


Δαιτητές: Χατζηχαρίσης - Καραμανλής

Αρκετά λάθη για τους διατητές σε ένα πολύ δύσκολο και γεμάτο ένταση αγώνα, χωρίς ωστόσο να επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Θετική η συνολική τους παρουσία.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: (Α) 8-16, (Β) 20-23, (Γ) 38-35. (Δ) 56-45


ΠΑΟΚ Αλμωπίας (Ουρτζάνης): Μπάτσος 10(2), Λιούγκας 13, Σαρακινλής 8, Αβρααμ, Καλαϊτζής 2, Τριανταφύλλου 19(1), Παπαγεωργίου 2, Τσαμτσίδης 2, Βαρδάρης, Αμπατζιάδης, Εμμανουηλίδης, Τσίμας


ΑΕΤΟΣ Κιλκίς ( Μπαχταλιας): Δαρνακας 1, Λιάπης 6, Νταμοτσίδης 9(1), Ανανιάδης, Φιλιππίδης 9(1), Λούπος, Μάνδρας 6, Γκρέκος 4, Μαργαριτίδης 6, Αμοιρίδης, Ιατρού 4



Δείτε όλο τον αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:







Φωτογραφίες:































ialmopia.gr

10 comments:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΗΣΑΣΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mεγαλε ΠΑΟΚ. Αλλάξτε πόλη ασπρόμαυρη είναι όλη. Μόνο με καρδιά, μία παρέα που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ για το γουστο της πέτυχε το ακατόρθωτο, άφησε πίσω μία ομάδα που εκπροσωπεί 20000 + πολίτες του ιστορικού μοασκετικού Κιλκίς.... Τα καλύτερα έρχονται. Μπράβο σε όλους τους παίκτες, πρόεδρο και προπονητή. Εμείς μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο ρε παλλικαρια! Τι αγωνας κ αυτις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KOITA NA DEIS TO XORIO ANEBHKE KATHGORIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το χωριο ομως αυτο ασελγησε πανω σου κιλκισιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το θέμα είναι ότι το χωριό θα έχει 2 ομάδες Α και ότι δεν θα σφάζονται όπως στις μεγάλες σας πόλεις. Έτσι να φοβάστε την Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *