Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Δέματα αγάπης από το Δήμο Αλμωπίας και τη ΔΗ.Κ.Ε.Α.

Δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης θα μοιράσει ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. σε περισσότερες από 100 οικογένειες σε ολόκληρη την Αλμωπία, σε συνεργασία με Συλλόγους και άλλους τοπικούς φορείς. Η διανομή θα γίνει με βάση τις πραγματικές ανάγκες που έχουν καταγράψει οι κοινωνικές δομές του Δήμου Αλμωπίας, όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

O Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. επιτελούν ένα σημαντικό κοινωνικό έργο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο κατά την περίοδο των εορτών, ωστόσο αυτές τις άγιες μέρες η προσπάθεια εντείνεται ακόμα περισσότερο.

Γιατί ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *