Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Σηφάκης: Τελική έγκριση στο ΙΝΤΕRREG του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Γιάννης Σηφάκης : Τελική έγκριση του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Γιαννιτσών στο ΙΝΤΕRREG μαζί και τα νέα συστήματα οξυγόνου των δύο Νοσοκομείων. Την Παρασκευή 31/03/2017 αποφασίστηκε η τελική έγκριση.

Αξονικοί τομογράφοι και στα δύο νοσοκομεία. Άμεση η προκήρυξη της προμήθειας από το ΙΝΤΕRREG με δεδομένο ότι το Νοσοκομείο Πέλλας είναι leader του προγράμματος.

Δικαίωση Αν. Υπουργού Παύλου Πολάκη, ΥΠΕάρχη Γιώργου Κύρκου και Γιάννη Σηφάκη

Εκτεθειμένοι όσοι υποστήριζαν ότι η έγκριση του έργου του ΙΝΤΕRREG ήταν αβέβαιη και δημιούργησαν, χωρίς λόγο, θέμα με τον αξονικό τομογράφο που εγκρίθηκε από τα αποθεματικά του Υπουργείου και θα τοποθετηθεί στο Νοσοκομείο ‘Έδεσσας.

Πολύ σημαντική και η προμήθεια και εγκατάσταση νέων συστημάτων οξυγόνου και στα δύο Νοσοκομεία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *