Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση ΦΟΑ για το χαμό του Νίκου Πακαλίδη

Πενθούμε το χαμό του Νίκου Πακαλίδη, ενός εκλεκτού μέλους της οικογένειας του Φ.Ο.Αριδαίας, με πλούσια αθλητική δράση και πολυποίκιλη προσφορά.

Υπήρξε αθλητής του τμήματος Στίβου και Άρσης Βαρών καθώς επίσης και πρωτεργάτης πολλών πρωτοβουλιών που ανέλαβε ο σύλλογος.

Ήταν δίπλα σ΄ όλους τους προπονητές. Βοηθούσε με τις γνώσεις του, τους νέους αθλητές, τους ενθάρρυνε ψυχολογικά και τους στήριζε συνεχώς και για το λόγο αυτό ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.
Η ανιδιοτελής του προσφορά, ήταν το βασικό του γνώρισμα. Το αποτύπωμα του έργου του, θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη μας.

Αφήνει πίσω του σύζυγο, τη μονάκριβη κόρη του, συγγενείς & αγαπημένα πρόσωπα. Τους εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και να έχουν δύναμη, υγεία και αντοχές για να τον θυμούνται πάντα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *