Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Ο Γιάννης Σηφάκης σε Αρσένι και Εξαπλάτανο με αγρότες και κτηνοτρόφους για ίδρυση οργανώσεων και ομάδων παραγωγών

Ο Γιάννης Σηφάκης σε Αρσένι και Εξαπλάτανο με αγρότες και κτηνοτρόφους για την ίδρυση οργανώσεων και ομάδων παραγωγών

Συνεχίζει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Γιάννης Σηφάκης τις συστηματικές επαφές του σε χωριά της Πέλλας με αγρότες και κτηνοτρόφους προωθώντας την εκ νέου οργάνωση τους σε οργανώσεις παραγωγών στους αγρότες και ομάδες παραγωγών στους κτηνοτρόφους.

Συναντήθηκε με αγρότες στο Αρσένι και με αγρότες και κτηνοτρόφους στον Εξαπλάτανο.

Η αίσθηση του βουλευτή είναι ότι ενισχύεται σημαντικά η ιδέα της αυτοοργάνωσης αγροτών και κτηνοτρόφων με βάση τα σημαντικά κίνητρα που έχουν δοθεί από τις ψηφισθείσες Υπουργικές αποφάσεις και αυτές που έχουν τεθεί σε διαβούλευση ( προκαταβολικά 10% του τζίρου τον πρώτο χρόνο και 8%-6%-4%-2% τα επόμενα 4 έτη, επιχειρησιακά σχέδια κάθε έτος, μείωση της φορολογίας στον οργανωμένο αγρότη και κτηνοτρόφο, πληρωμή από τους εμπόρους κλπ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *