Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ντρέπεται που είναι μέλος της Δημοτικής αρχής Αλμωπίας ο Απόστολος Ουργατζόγλου αλλά δεν ανεξαρτητοποιείται

Η δήλωση του δημοτικού συμβούλου Απόστολου Ουργατζόγλου σε πιο προηγούμενο συμβούλιο δημοσίων ότι ντρέπεται που είναι μέλος αυτής της Δημοτικής αρχής, δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει να είναι μέλος της αφού πολλοί περίμεναν πως μετά από αυτή την δήλωση θα κατέθετε όπως προβλέπεται την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του αφού πλέον δεν είχε τίποτα κοινό με την Δημοτική αρχή. 
 
Παρόλα αυτά δεν έκανε τίποτα από τα παραπάνω και μάλιστα πήρε το λόγο στο τελευταίο Δ.Σ. και ρώτησε τον Δήμαρχο με ειρωνικό ύφος για τα προβλήματα χωριών της Ανατολικής Αλμωπίας και αν τα έχει επισκεφτεί. Τελικώς πήρε απάντηση καθώς ο κος Μπίνος με μετριοπάθεια τόνισε ότι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κατασκευαστούν έργα υποδομής σε κάθε γωνιά της Αλμωπίας. Θυμίζουμε ότι όποιος σύμβουλος ανεξαρτητοποιηθεί δεν μπορεί να συμμετάσχει στο Προεδρείο μα ούτε στις επιτροπές ποιότητας ζωής και Οικονομικών. 
 
Μετά το μποϊκοτάζ των ψηφοφοριών ο κος Ουργατζόγλου είναι μέλος της οικονομικής επιτροπής ενώ κατέθεσε ένσταση κατά της απόφασης της αποκεντρωμένης που όρισε Πρόεδρο με σχετική πλειοψηφία τον κο Σίμο Σωτηριάδη διεκδικώντας την θέση του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου.
 
 
 
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *