Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Γιάννης Σηφάκης: Συγχαρητήρια στον «Μέγα Αλέξανδρο» Έδεσσας και στην «Ολυμπιάδα Εξαπλατάνου»

Εξαιρετική πρωτοβουλία ο θεσμός «Μάιος» στην Έδεσσα με τις εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας που διοργανώνει ο « Μέγας Αλέξανδρος» και η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού του Δήμου Έδεσσας. Φέρνει σε επαφή τους πολίτες της Πέλλας με τα έργα Εδεσσαίων καλλιτεχνών, καλλιτεχνών από όλη την Πέλλα αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας.

Ο βουλευτής στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο «μνημείο σε χρήση» όπως εξελίσσεται η αίθουσα του «Μεγάλου Αλεξάνδρου» στην Έδεσσα, την ένταξη της ολοκλήρωσης του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και στην πρόσφατη συνεννόηση του Δήμου Έδεσσας με το Υπουργείο Πολιτισμού για την προώθηση των υπολειπόμενων μελετών του έργου με στόχο την ταχύτερη έναρξη των εργασιών που θα εκτελεστούν από την Αρχαιολογία Πέλλας και τον Δήμο Έδεσσας.

Ολυμπιάδα Εξαπλατάνου

Ο βουλευτής επισκέφτηκε ακόμη τον σύλλογο άρσης βαρών «Ολυμπάδα Εξαπλατάνου» στο χώρο του στον Εξαπλάτανο.

Συνεχάρη τους αθλητές, τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Καλαϊτζίδη, τον έφορο Γιώργο Τραπεζανίδη, τον Γενικό Γραμματέα Φώτη Αραμπατζή, τον ακούραστο προπονητή του συλλόγου Τέλη Λαμπρίδη που αφιλοκερδώς επί δεκαετίες βγάζει πρωταθλητές σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, όλα τα μέλη του ΔΣ και τον χορηγό της ομάδας Βασίλη Πρίτση Ζαχαροπλαστείο «Εκλαίρ» για τις σημαντικές επιτυχίες της «Ολυμπιάδας Εξαπλατάνου» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με την κατάληψη της 2ης θέσης στην γενική βαθμολογία όλων των κατηγοριών στην άρση βαρών για το 2016!!!

Μεγάλη επιτυχία για την Αλμωπία και την Πέλλα. Και η επιτυχία αυτή ήρθε με πενιχρά μέσα και σε χώρους προπόνησης σχεδόν ακατάλληλους.

Ακόμη υποσχέθηκε την υποστήριξη του για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του συλλόγου μέσω της ΓΓΑ και ζήτησε την συνεργασία όλων των φορέων της περιοχής για να διευκολύνονται οι τιτάνιες προσπάθειες αθλητών, προπονητών και παραγόντων στα μη «εμπορικά» αθλήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *