Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Ανακοίνωση Ακρίτα Σωσάνδρας

Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας από τον Α.Σ. Ακρίτα Σωσάνδρας, η διοίκηση του συλλόγου θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τον προπονητή Χρήστο Δούμο και όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη σεζόν ώστε να στεφθεί η ομάδα πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.


Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τις διοικήσεις όλων ανεξαιρέτως των υπόλοιπων συλλόγων που συμμετείχαν στην διοργάνωση, για την φιλοξενία και την συμπεριφορά που επιφύλαξαν στην ομάδα μας σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε μακριά από την έδρα της.


Επίσης με αφορμή κάποια δημοσιεύματα τα οποία επιχείρησαν να εμπλέξουν την ομάδα και τους φιλάθλους της σε πολιτικής φύσεως αντιπαραθέσεις, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι ο ΑΚΡΙΤΑΣ ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ουδεμία σχέση έχει με πολιτικές αντιπαραθέσεις σε οποιοδήποτε επίπεδο.


Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι με την αγάπη και την μαγική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της και τους περιμένουμε και τα επόμενα χρόνια να βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.


ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.


Με τιμή το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΚΡΙΤΑ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *