Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Δήμος Αλμωπίας - ΔΗΚΕΑ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση δωρεάν μέτρησης σακχάρου

Μία σημαντική δράση υλοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α., η οποία περιελάμβανε δωρεάν μετρήσεις σακχάρου σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες και στην έδρα του Δήμου την Αριδαία, υπό την επίβλεψη των κοινωνικών λειτουργών του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η δράση υλοποιήθηκε απρόσκοπτα και με τη συμμετοχή συμπολιτών μας όλων των ηλικιών που είχαν τη δυνατότητα της πρόληψης, ενώ την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα παρακολούθησε στενά την εξέλιξή της και ευχαρίστησε θερμά για τη συνεργασία τους, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων που συνέβαλαν με κάθε τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανάλογες δράσεις θα υλοποιηθούν και το επόμενο διάστημα.Παραθέτουμε τα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό εξεταζόμενων ανά Τοπική Κοινότητα, προς ενημέρωση των πολιτών:

Νερόμυλος 11

Πρόδρομος 39

Φούστανη 61

Θηριόπετρα 72

Αετοχώρι 14

Νότια 80

Περίκλεια 75

Λαγκαδιά 7

Αρχάγγελος 45

Μεγαπλάτανος 12

Μοναστηράκι 10

Πρόμαχοι 23

Γαρέφι 6

Άψαλος 27

Άλωρο 22

Ξιφιανή 22

Όρμα 7

Τσάκοι-Χρύσα-Ροδωνιά 14

Υδραία 25

Αριδαία 20

Νεοχώρι 19

Βορεινό-Πεκωτό 6

Σωσάνδρα 1

Πολυκάρπη 25

Πιπεριά 15

Λυκόστομο 4

Δωροθέα 10

Σαρακηνοί 21

Λουτράκι 28

Εξαπλάτανος 52

Χρυσή 27

Ριζοχώρι 29

Ίδα 12

Θεοδωράκι 18

Κωνσταντία 8

Μηλιά 16

Φιλώτεια 29

ΣΥΝΟΛΟ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 904

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *