Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Εκδήλωση ανακήρυξης πλατάνου Σεβαστειανών σε «Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης»

Πρόσφατα και μέσα από την εθνική περιβαλλοντική νομοθεσία κηρύχθηκε ως «Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης» ο υπεραιωνόβιος πλάτανος της Τοπικής Κοινότητας Σεβαστειανών του Δήμου Σκύδρας.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Σκύδρας οι τοπικοί φορείς: Τοπικό Συμβούλιο Σεβαστειανών, Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Σεβαστειανών, Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων Σεβαστειανών και η Περιβαλλοντική Ομάδα Σεβαστειανών διοργανώνουν αντίστοιχη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 κι ώρα 18:00΄στην πλατεία Σεβαστειανών.

Στην εκδήλωση προσκαλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενος.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής αρμόδιος είναι ο Δρ. Νικόλαος Σ. Γρηγοριάδης Δασολόγος – Ερευνητής του Ινστιτούτου Δασικών Ερευνών Θεσσαλονίκης, τηλ.:2310461171(εσωτ.234), 6977998777.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *