Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Στην ημερίδα του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με θέμα "Τα Soft Skills και ο ρόλος τους στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον"

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση η ημερίδα που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με θέμα "Τα Soft Skills και ο ρόλος τους στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον"

Οι εισηγήσεις αφορούσαν τόσο στις προοπτικές της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Γιόρτσος Γ.) όσο και (κύριο μέρος) στις κοινωνικές δεξιότητες (Κοτζαϊβάζογλου Ι.)
Οι σπουδαστές αλλά και το κοινό είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και διαδραστικά να συμμετέχουν στο σεμινάριο αυτό με τον καλεσμένο επικοινωνιολόγο.

Μετά τη λήξη προσφέρθηκαν απογευματινά συνοδευτικά από τους Chef και Αρτοζαχαροπλάστες του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ενώ σχεδόν καθολική ήταν η θετική εντύπωση για το σεμινάριο αλλά και για την επανάληψη αυτού με ίδια ή παρεμφερή θεματολογία.

Ευχαριστούμε τον καλεσμένο μας κ. Κοτζαϊβάζογλου και όλους όσοι συμμετείχατε και σας καλούμε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε όλες τις δράσεις μας που στοχεύουν στην εξωστρέφεια των προγραμμάτων εξειδίκευσης που παρέχονται από τον εκπαιδευτικό μας οργανισμό.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *