Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Γιάννης Σηφάκης: Εγκρίθηκε κινητή μονάδα με γυναικο μαυετικό υπέρηχο στο νοσοκομείο Έδεσσας

Γιάννης Σηφάκης : Εγκρίθηκε η προμήθεια κινητής μονάδας Προληπτικής Ιατρικής με γυναικο-Μαιευτικό υπέρηχο στο Νοσοκομείο Έδεσσας από το ΙΝΤΕRREG προϋπολογισμού 250.000,00€

Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την βελτίωση των υποδομών στο Νοσοκομείο Πέλλας ( μετά την έγκριση των δύο αξονικών τομογράφων για τα δύο νοσοκομεία και την μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο Έδεσσας) προχώρησε και σε έγκριση προμήθειας κινητής μονάδας Προληπτικής Ιατρικής με γυναικο-Μαιευτικό υπέρηχο στο Νοσοκομείο Έδεσσας από το ΙΝΤΕRREG Ελλάδα- FYROM προϋπολογισμού 250.000,00€

Η κινητή μονάδα θα εγκατασταθεί στο νοσοκομείο Έδεσσας και θα μετακινείται σε διάφορες περιοχές για να βοηθήσει στην πρόληψη παθήσεων όπως ο καρκίνος του μαστού κ.α.

Η προσπάθεια για την αναβάθμιση της υγείας στην Πέλλα με την πρόσληψη των μόνιμων γιατρών και των συμβασιούχων νοσηλευτών που έχει δρομολογήσει η νέα διοίκηση υπό τον νέο διοικητή Χρήστο Σμία είναι συνεχής και θα συνεχιστεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *