Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις των δρόμων της Αριδαίας

Αποκαταστάθηκε τις προηγούμενες μέρες άλλη μία κεντρική οδός ταχείας κυκλοφορίας και συγκεκριμένα ο δρόμος μπροστά από τα ΚΤΕΛ, όπου πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση όπως προβλέπει η μελέτη κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας.

Την επόμενη βδομάδα οι εργασίες θα συνεχιστούν στον δρόμο μπροστά από το Δασάκι, τον 1ο Παιδικό Σταθμό και το 1ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς επίσης και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αριδαίας, ενώ θα ακολουθήσει και η περιοχή του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας με στόχο την τελική ολοκλήρωση. Στόχος είναι να ανακουφιστούν πρωτίστως οι περιοχές γύρω από σχολικές μονάδες, καταστήματα και υπηρεσίες όπου κινείται αρκετός κόσμος.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:«Θέλω πραγματικά να τονίσω για άλλη μια φορά, ότι αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα που δημιουργεί η κατασκευή αυτού του μεγάλου έργου στην καθημερινότητα όλων μας και σεβόμαστε κάθε διαμαρτυρία. Κατανοούμε ότι οι συμπολίτες μας έχουν επιδείξει υπομονή και υπευθυνότητα και έχουν συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να καταχραστούμε αυτή την υπομονή, γι’ αυτό βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον ανάδοχο του έργου και πιέζουμε για την γρήγορη και σωστή υλοποίησή του. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η ταλαιπωρία πλησιάζει στο τέλος της και το αποτέλεσμα της χρήσης αυτού του μεγαλόπνοου έργου θα μας αποζημιώσουν ως κοινωνία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *