Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Έκθεση εικαστικής ομάδας Πάρι Χατζηγιάννη στην Έδεσσα

Έκθεση εικαστικής ομάδας Πάρι Χατζηγιάννη

Εγκαίνια: Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00 (Παρθεναγωγείο)


Ο Εικαστικός Μήνας Μάϊος συνεχίζεται με έκθεση της εικαστικής ομάδας Πάρι Χατζηγιάννη. Η εικαστική ομάδα παρουσιάζει ζωγραφικά πορτρέτα. 18 καλλιτέχνες ζωγραφίζουν ο ένας τον άλλον με διαφορετικά υλικά και τεχνοτροπίες. Στόχος της έκθεσης είναι η γνωριμία του εαυτού μας, μέσα από τα μάτια, αυτών που μας κοιτάζουν:

Δάμου Ευαγγελία, Δελημπανίδου Γεωργία, Καπαγιάρογλου Γιάννης, Κεσίσογλου Αντώνης, Μακρίδου Έλσα, Μησιρλίδης Παναγιώτης, Μησιρλίδου Ελισάβετ, Πανουργία Ελπίδα, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Παπαδόπουλος Κων/νος, Πουλχερία Αχειλαρά, Σιμιτσή Σούλα, Σουλτάνης Στάθης, Σταυριανίδου Γεωργία, Στογιάννη Ντίνα, Στόλη Ελένη, Τότσα Αναστασία, Χατζηγιάννης Πάρις.


Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 13 Μαΐου στις 20:00.


Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως την Παρασκευή 19 Μαΐου, ώρες 18:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή πρωινά 11:00 – 13:00 και απόγευμα 18:00-22:00, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *