Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Προμήθεια 25 πυροσβεστικών κρουνών από το Δήμο Αλμωπίας

Στην προμήθεια πυροσβεστικών κρουνών για τις ανάγκες κάλυψης δράσεων πυροπροστασίας, προχώρησε ο Δήμο Αλμωπίας. Με αυτόν τον τρόπο, περιορίζονται σημαντικά οι κίνδυνοι που μπορεί να προξενήσει μια πυρκαγιά.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανήλθε στο ποσό των 6.851,00 ευρώ με τον Φ.Π.Α. και έχει προβλεφθεί πίστωση στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2017 του Δήμου Αλμωπίας στον Κ.Α. 02.30.7135.0015.

Συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη μελέτη προέβλεπε την προμήθεια 25 διπλών πυροσβεστικών κρουνών πεζοδρομίου με φλάντζα εισόδου νερού διαμέτρου DN 80 και έξοδο 2,5¨ με αρσενικό σπείρωμα και τάπες. Θα έχουν μήκος 0,93-1,00 μ. και βάρος 45 κιλά. Θα έχουν ικανότητα λήψης 1m3 νερού ανά λεπτό από κάθε κρουνό και πίεση λειτουργίας PN 16. Το σώμα και η φλάντζα τους θα είναι κατασκευασμένα από ελατό χυτοσίδηρο τουλάχιστον GGG 40 κατά EN1563. Στον κορμό τους θα έχει αντιπαγετική τάπα εκκένωσης. Θα είναι βαμμένοι με κόκκινο χρώμα εσωτερικά και εξωτερικά, με δύο στρώσεις από αντισκωριακό κατάλληλο για επαφή σε πόσιμο νερό και εξωτερικά θα έχουν χρώμα βαφήςυψηλής αντοχής στην υπεριώδη ακτινοβολία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *