Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Κερδίζει έδαφος η λύση Κοτίδη για την προεδρία του Αλμωπού

Ενας από τους νέους παράγοντες της περιοχής που έπευσαν εξ αρχής να στηρίξουν μια νέα διοικητική προσπάθεια στον Αλμωπό ύστερα από την παράιτηση Γάτσου , αλλά και την επιθυμία του για καινούργια πρόσωπα στα κοινά του συλλόγου ήταν ο πρόεδρος της Νίκης Βορεινού Παναγιώτης Κοττίδης και το όνομα του ακούγεται πλέον τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των υποψηφίων να ηγηθεί της ''επόμενης ημέρας'' στην ομάδα.

Νωρίτερα πάντως υπήρχε αρνητική εξέλιξη σε μια προσπάθεια που επιχειρήθηκε να "στρατευτεί''' ως νέος πρόεδρος βετεράνος ποδοσφαιριστής από την Αλμωπία που δεν έχει φορέσει ποτε τα 'κυανόλευκα" αλλά απολαμβάνει εκτίμησης στην περιοχή.
 
 
 
 
 
απο το anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *