Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Κάλεσμα του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έδεσσας προς τους Αιρετούς, Μέλη του Συμβουλίου Επιλογής για τις κρίσεις νέων Διευθυντών των Δημοτικών Σχολείων

Το Υπ. Παιδείας προχωράει σε νέες κρίσεις Δ/ντών σχολικών μονάδων και επαναφέρει τη συνέντευξη μέσω της οποίας ενισχύονται και ευνοούνται οι πελατειακές σχέσεις ανάμεσα στους/στις υποψήφιους/ες και τη διοίκηση και θα μπορεί μέσω αυτής το υπουργείο να ελέγξει την τελική επιλογή των στελεχών.

Με βάση τις θέσεις του κλάδου για την αξιολόγηση, τις αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ και της ΔΟΕ για «απεργία αποχή» από κάθε διαδικασία που έχει σχέση με την αξιολόγηση αυτοαξιολόγηση και πιστεύοντας ότι οι αιρετοί είναι όπως και σε όλα τα υπηρεσιακά συμβούλια «το μάτι, το αυτί και η φωνή» του εκπαιδευτικού κινήματος και όχι μέρος της διοίκησης ΚΑΛΟΥΜΕ τους αιρετούς μας, που είναι μέλη του συμβουλίου επιλογής των νέων διευθυντών/ντριών:

Να παρακολουθούν τη διαδικασία σε όλες τις φάσεις και να ελέγχουν τις τυχόν μεθοδεύσεις από τη μεριά της διοίκησης.

Να μην μπούνε στη διαδικασία αξιολόγησης–βαθμολόγησης. Να απέχουνε βάζοντας παύλα (–).

Να μην παρέμβουν με κανέναν τρόπο στη διαδικασία της συνέντευξης.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *