Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Το Αρσένι κατέκτησε το έπαθλο στο μίνι τουρνουά 7-7 Σκύδρας

Σε ενα συγκλονιστικο τελικο αναμεσα στις ομαδες Αρσενι -Coca juniors η ομαδα του Αρσενιου με σκορ 4-2 κερδισε τον αγωνα κατακτωντας για 4η φορα το επαθλο των 1000 ευρω.

Οπως ηταν αναμενομενο το γηπεδακι του Mavridis sport στην Σκυδρα ηταν καταμεστο απο τους φιλαθλους στον αριθμο περιπου 200 που παρακολουθησαν το παιχνιδι το οποιο ειχε πολυ ενδιαφερον αφου οι δυο αντιπαλοι ηταν πολυ δυνατοι και αγωνιστηκαν με νυχια και δοντια για την κατακτηση του επαθλου. Το παιχνιδι παρολες τις διακοπες που ειχε λογω εντονων διαμαρτυριων εληξε στην κανονικη του διαρκεια βρισκοντας τους νικητες παικτες του Αρσενιου αγκαλια με το κυπελλο γεματο με το χρηματικο επαθλο. Ετσι επεσε η αυλαια και του φετινου τουρνουα τοθ πιο πετυχημενου της περιοχης τα τελευταια χρονια υπευθυνοι γι αυτην την καταπληκτικη οργανωση και ανταποκριση απο τις ομαδες ειναι ο Θοδωρης Καμπαλης και Γιωργος Μπρεγκου. 
 
Ενω φετος ειχαν και την βοηθεια του ρεφερι Στελιου Κουκουλη που διευθυνε πολλους αγωνες με επιτυχια..

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *