Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Κόλπο γκρόσο με Γκότση το Μαυροβούνι

Δεν εχει ησυχια ο προεδρος της Δοξας Μαυροβουνιου Τεο Δανιηλιδης και δεν περναει μερα που να μην αποκτησει κι εναν παικτη. 
 
Απο τις πιο δυνατες μεταφραφικες επιτυχιες αυτη του Μιχαλη Γκοτση του γνωστου Π Ι Σ Τ Ο Λ Ε Ρ Ο ο οποιος ειχε ηδη συμφωνησει με την ομαδα απο τον Φεβρουαριο απο την στιγμη που σταματησε απο την Δοξα Μανδαλου. Τον εμπειρο παικτη συνδεει στενη σχεση και προσωπικη φιλια χρονων με τον τεχνικο της ομαδος Σιμο Προδρομμιδη και οπως δηλωσε ο ιδιος παικτης ειναι πολυ χαρουμενος ποθ ηρθε σε μια ομαδα που εχει θεσει υψηλους στοχους αφου ο τελευταιος σταθμος στην καριερα του σε ομαδα που εκανε πρωταθλητισμο ηταν ο Απολλων Κρυας Βρυσης. 
 
Και δηλωνει ετοιμος να ξαναβρει τον εαυτο του και να ζωντανεψει ξανα το αγριμι που αλωνιζε τα γηπεδα του Νομου..Και επεται συνεχεια......
 

 
Επιμελεια:ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *