Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Μπαράζ ανανεώσεων στο Μαυροβούνι

Με πολυ γρηγορους ρυθμους συνεχιζει την οργανωση για τη νεα χρονια η ομαδα της Δοξας Μαυροβουνιου . Ετσι ακομη 4 παικτες ανανεωσαν την συμφωνια τους με την ομαδα . Ετσι την ασπρομαυρη φανελα θα συνεχισουν να φορουν και τη νεα σεζον οι Γιαννης Χαραλαμπιδης,Σπυρος Φανιαδης, Γιωργος Ζαχαριαδης(Πικου) ,και Κωστας Φωτιας. Βασικοι παικτες και οι 4 εδωσαν ο καθενας το στιγμα του στο προηγουμενο πρωταθλημα. Παραλληλα βασικη ενισχυση αποτελει και η επιστροφη του Γιωργου Αποστολουδα ο οποιος ταλαιπωρειταν αππο τραυματισμο που τον αφησε αρκετο καιρο εξω απο τα γηπεδα.

Η προετοιμασια της ομαδος ειναι προγραμματισμενη να ξεκινησει την πρωτη εβδομαδα του Αυγουστου με τον γυμναστη Γιωργο Τσατση να ετοιμαζει ηδη το προγραμμα για να εχει σε πληρη φυσικη κατασταση τους παικτες. Γιατρος της ομαδος θα ειναι ο Γιωργος Κουκουδης για τη νεα σεζον.

Στο ηδη υπαρχον ροστερ αναμενεται να ενσωματωθουν ακομη 4-5 πολυ δυνατα ονοματα που εχουν ηδη συμφωνησει με τον προεδρο της ομαδος Τεο Δανιηλιδη τα ονοματα των οποιων θα ανακοινωθουν οσονουπω..Ενω παραλληλα θα αποκτηθουν και 4 νεαροι 17χρονοι παικτες για την υποδομη της ομαδος.
 
 

Επιμελεια: ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *