Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ο.Α. Αριδαίας: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού "BEACTIVE"

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, 23-30 Σεπτεμβρίου 2017.

Η ΕΦΟΑ και η Γ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας θα συμμετέχει και φέτος πάρα πολύ ενεργά στη δράση BEACTIVE στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, από 23 έως 30 Σεπτεμβρίου.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που στην χώρα μας υλοποιείται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το γενικό θέμα της εκστρατείας είναι και πάλι «#BeActive» («να είστε ενεργοί») και ενθαρρύνει όλους τους πολίτες να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας, αλλά και να παραμείνουν ενεργοί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης και πρόεδρος του Ο.Α. Αριδαίας Πέτρος Τσαρκνιάς συμμετείχε στην ημερίδα που διοργάνωσε η ΓΓΑ στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός παρουσίασε και συζήτησε το πρόγραμμα και τις δράσεις στη Βόρεια Ελλάδα. Η Γ Ένωση θα υλοποιήσει περίπου το μισό πρόγραμμα δράσεων της ΕΦΟΑ και στην πόλη της Αριδαίας θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση, στον πεζόδρομο της πόλης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *