Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Αθλητική ακαδημία Σκύδρας "ακαδημία αστεριών"

Μια Ακαδημια που μπορει να στερειτε την δημοσια συνεχομενη προβολη αλλα η ιδια της η δουλεια σε βαθος χρονου ειναι η καλυτερη διαφημιση για τα αποτελεσματα της πολυ καλης και σοβαρης δουλειας που γινεται εδω και 21 χρονια που λειτουργει


Η αθλητική ακαδημία Σκύδρας ιδρύθηκε το 1996 υπό την αιγίδα του Δήμου Σκύδρας , στα 21 χρόνια της λειτουργίας της έχουν βγει από αυτήν ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται στις μεγάλες κατηγορίας του ποδοσφαίρου αλλά και σε πολλά σωματεία του νομού μας. 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα Ο Εύθυμης Κουλούρης και ο Συλλέκτης Βαγγέλης που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης , Ο Παυλίδης Χαράλαμπος που αγωνίζεται στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και μαλιστα φοραει και τιμαει αριστα το περιβραχιονιο του ιστοριικου κιτρινομαυρου Συλλογου , ο Ξόμπλιος Παναγιώτης που αγωνίζεται στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και πολλοί άλλοι που αγωνίζονται φέτος σε άλλες κατηγορίες.

Αλλά και κατά το παρελθόν πολλοί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία αγωνιστήκαν σε μεγάλες αλλά και μικρότερες κατηγορίες.Παραλληλα αξιζει να αναφερουμε οτι οι περισσοτεροι ποδοσφαιριστες που ανηκουν στην ποδοσφαιρικη αφροκρεμα του Νομου εχουν ξεκινησει απο την Αθλητικη Ακαδημια Σκυδρας.γεγονος πουυ ισως δεν ειναι ευρεως γνωστο στους περισσοτερους.
Φέτος η Ακαδημια εχει ενα σπουδαιο ''ατου'' αφου οι προπονησεις θα γινονται στο Δημοτικο Σταδιο της Σκυδρας . οι προπονήσεις ξεκινούν στις 10 Σεπτεμβρίου και οι έγγραφες στις 1 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα Σκύδρας και Σεβαστιανών. Θα λειτουργήσουν τα τμήματα :
 

Μπαμπίνη, Pro Junior με προπονητή τον Τόλη Μάστορα καθηγητή φυσικής αγωγής με δίπλωμα Uefa C


Junior , Προ παιδικό με προπονητή τον Χρηστό Ορφανίδη καθηγητή φυσικής αγωγής με δίπλωμα Uefa B


Παιδικό με προπονητή τον Θανάση Γίτσα(Μαραντονα) προπονητή ποδόσφαιρου σε ομάδες των ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.
 
 
 
απο Χαρα Ματεντζογλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *