Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Γιάννης Σηφάκης: Η ΓΓΑ χρηματοδοτεί δύο γήπεδα τένις στην Σκύδρα

Γιάννης Σηφάκης: Και η ανακατασκευή δύο γηπέδων τένις της Σκύδρας προϋπολογισμού 58.018,16€ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο τίτλος του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΚΡΙΛΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ» προϋπολογιζόμενου ποσού 58.018,16 €

Σε συνέχεια των αθλητικών έργων που εντάχθηκαν στο ΠΔΕ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στο Δήμο Αλμωπίας, Έδεσσας και Σκύδρας, ένα ακόμη έργο, η ανακατασκευή δύο γηπέδων τένις στη Σκύδρα εντάσσεται στο ΠΔΕ. Τα γήπεδα τένις είχε επισκεφθεί ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός τον προηγούμενο Μάιο, όταν επισκέφθηκε την Πέλλα ύστερα από πρόσκληση του Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη.

Όλο αυτό το διάστημα υπήρξε συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο Σκύδρας, τον Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πέτρου Τσαρκνιά, της ΓΓΑ και τον βουλευτή για την προώθηση του έργου για χρηματοδότηση.

Επίσης συνεχίζεται η συνεργασία με τους Δήμους της Πέλλας ώστε να υπάρξει ωριμότητα μελετών για την ένταξη και χρηματοδότηση και άλλων αθλητικών έργων της Πέλλας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *