Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακατασκευή των γηπέδων τένις Σκύδρας

Ένα χρόνιο πρόβλημα, των φίλων και αθλητών του τένις, βρήκε επιτέλους λύση. Εγκρίθηκε από την Γ.Γ.Αθλητισμού το ποσό των 58.018,16 ευρώ για την ανακατασκευή των γηπέδων μας. Έτσι, το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε ως σύλλογος, οδεύει προς την οριστική του λύση.

Όλα τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου, αθλητές και γονείς, ευχαριστούμε θερμά, την Δήμαρχο Σκύδρας Ιγνατιάδου Κατερίνα για τις προσπάθειες που κατέβαλε. Επίσης οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την τεράστια συμβολή των βουλευτών του Νομού μας, Σηφάκη Γ. και Τζάκρη Θ. στην ποιοτική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *