Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ελληνίδα που νίκησε τον καρκίνο δείχνει τη διπλή μαστεκτομή της στο Facebook για να αφυπνίσει τις γυναίκες

Την Χριστίνα Κούκια γνωρίσαμε πέρυσι τέτοια εποχή, όταν αποφάσισε να δείξει τη διπλή μαστεκτομή στην οποία είχε υποβληθεί στα Social Media.

Η νεαρή μητέρα τότε, θέλησε να «ταράξει τα νερά» του Facebook, με σκοπό να δείξει ότι ο καρκίνος δεν είναι παιχνιδάκια, κουίζ και κορδέλες στα κοινωνικά δίκτυα.

Το μήνυμά της τότε ήταν ξεκάθαρο. Ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις. Μπορεί να σε συναντήσει παντού, οπoιαδήποτε στιγμή και τότε πρέπει να κάνεις τα πάντα για να τον νικήσεις.

Σύμμαχος ωστόσο όλων των γυναικών σε αυτή τη μάχη είναι η πρόληψη. Και αν κάτι ήθελε να περάσει τότε η Χριστίνα, μαζί και με τη δική της προσωπική ιστορία, ήταν αυτό.

Χθες η νεαρή μητέρα, ανέβασε φωτογραφία της διπλής μαστεκτομής της για να αφυπνίσει και πάλι τις γυναίκες. Η Χριστίνα εκτός από τη διπλή μαστεκτομή έκανε και υστερεκτομή. Της ευχόμαστε περαστικά και παίρνουμε δύναμη από την ιστορία της.

Το ποστ της Χριστίνας Κούκια

«Ήρθε η ώρα να σας υπενθυμίσω τον έλεγχο που πρέπει να κάνουμε εμείς οι γυναίκες για να αποτρέψουμε τα σχέδια του καρκίνου!!!

Φέτος εκτός απο την διπλή μαστεκτομη εχω εμπειρία και στην υστερεκτομή... Μην λυπάστε... Εγω δεν λυπάμαι καθόλου. Αντιμετώπισα τον καρκίνο όσο καλυτερα μπόρεσα... Αφου έκλαψα, χτυπηθηκα, κλείστηκα στον εαυτό μου, ενα πρωί τον κοίταξα στα μάτια και τον τρόμαξα.... Του έδωσα να καταλάβει. Εκεί που νόμιζε οτι θα ηταν ο νικητής βρέθηκε ηττημένος!!!
Ολοι μας έχουμε απίστευτη δύναμη μεσα μας.

Εύχομαι να μην χρειαστεί να δούμε πόση.....

Θελω να σας πω αυτό: " ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ"
Κάντε τις εξετάσεις σας και μην το αναβάλλεται!!!!!!!
Αγαπήστε τον εαυτό σας και φροντίστε γι αυτόν!!!!!!!!
Διαδώστε το... Βοηθείστε στην πρόληψη !!!
Κοινοποιήστε το όσοι το διαβάσετε!!!»
 
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *