Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Street tennis και ποδηλατική εκδρομή στην Αριδαία [ΕΙΚΟΝΕΣ]

#BEACTIVE

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, 23-30 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας και η Γ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας συμμετέχει και φέτος πάρα πολύ ενεργά στη δράση BEACTIVE στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, από 23 έως 30 Σεπτεμβρίου.


Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που στην χώρα μας υλοποιείται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το γενικό θέμα της εκστρατείας είναι και πάλι «#BeActive» («να είστε ενεργοί») και ενθαρρύνει όλους τους πολίτες να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας, αλλά και να παραμείνουν ενεργοί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Το Σάββατο σε συνεργασία με τους Φίλους του ποδηλάτου Αλμωπίας και τη ΔΕΚΕΔΑ έγινε ποδηλατική εκδρομή από την Αριδαία μέχρι το Κέντρο Αντισφαίρισης στην Πιπεριά, όπου τα παιδιά και μεγάλοι συμμετείχαν σε δραστηριότητες.

Την Κυριακή στον Κεντρικό πεζόδρομο της Αριδαίας οργανώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία street tennis.


1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *