Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Γ' Εθνική: Θετική η ισοπαλία για τον Αλμωπό 0-0, θέλει τον χρόνο του ο Ηρακλής [ΒΙΝΤΕΟ]

Μπορεί το ισόπαλο 0-0 του Καυτατζογλείου Σταδίου να εκθρόνισε χθες τον Αλμωπό από την κορυφή της βαθμολογίας ωστόσο με βάσης τις...ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα θεωρείται μάλλον ένα θετικό αποτέλεσμα που διατηρεί άλωστε και το αήττητο της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Αριδαίας είχε την ατυχία να 'πέσει" πάνω σε ένα παθιασμένο Ηρακλή λόγω και της επιστροφής στην φυσική του έδρα αλλά κυρίως να μείνει με 10 παικτες από το 38΄λόγω της αποβολής του Κριστιάνο Μεντί γεγονός που τον υποχρέωσε να αναπροσαρμόσει τα σχέδια του και να παίξει πιό αμυντικά και ενώ είχε ξεκινήσει πιό ανοιχτά δημιουργώντας μάλιστα δυο καλές φάσεις
Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα πάντως ο Αλμωπός δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ενώ είχε και τον Καραγιαννίδη σε πλήρη ετοιμότητα να αποκρούει το δυνατό κοντινό σουτ του Ιωαννίδη στην μοναδική κλασική ευκαιρία του 'Γηραιού" (43΄)


ΑΛΜΩΠΟΣ: Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Σαμαρόπουλος, Πετρίδης (Τσόλκας) , Χαρίσης,(Πούζος) Ελευθεριάδης Λ., (Ιορδανίδης) Πετρώφ, Μεντής, Θόρια, Κριστιάνο Μεντί, Παπαγεωργίου (Γ.Ελευθεριάδης)


Η προσθήκη πολλών ποδοσφαιριστών, η έλλειψη προετοιμασίας και πολλών προπονήσεων «αποτυπώθηκε» εντός αγωνιστικού χώρου. Χρόνο για να… δέσουν ως σύνολο χρειάζονται οι «κυανόλευκοι» και αυτό έγινε περισσότερο φανερό στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Αλμωπό Αριδαίας. Η προσθήκη πολλών ποδοσφαιριστών, η έλλειψη προετοιμασίας και πολλών προπονήσεων «αποτυπώθηκε» εντός αγωνιστικού χώρου.

Τα πολλά λάθη, ακόμη και αβίαστα, η έλλειψη συγχρονισμού και συνεργασιών ήταν τα μεγαλύτερα προβλήματα για την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη. Σήμερα ξεκινάει η μίνι προετοιμασία του Ηρακλή για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πιερικό στην Κατερίνη με απογευματινή προπόνηση στη Μίκρα. 


anonym-filathlos.blogspot.gr | metrosport.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *