Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Τουρνουά μπάσκετ 3on3 στα Γιαννιτσά [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Tο Σαββατο-Κύριακο 14-15 Οκτωβρίου 2017 στα Γιαννιτσά ( Πεζόδρομος) πραγματοποιήθηκε, με εξαιρετική επιτυχία ,το τουρνουά MILKO 3χ3 μπάσκετ ή Μπάσκετ στους δρόμους που αφορούσε αγόρια και κορίτσια από 8 έως 18 χρονών τα οποία συμμετείχαν με ομάδες των τριών ή τεσσάρων ατόμων που μπορούσε να είναι από οποιαδήποτε σωματείο, σχολείο ή και από μικρές παρέες της πόλης. 

Σκοπός αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος , που υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Πέλλας και των συλλόγων "Ικάρων", Μέγα Αλέξανδρου και Φίλιππου Ν.Πέλλας ήταν να δοθεί η ευκαιρία στους μικρούς παίκτες -τριες να παίξουν μπάσκετ με τον παραδοσιακό τρόπο παιχνιδιού , το γνωστό " μονό "..

Ο ενθουσιασμός και η χαρά του παιχνιδιού κυριάρχησαν στα πρόσωπα 350 και πλέον αγοριών και κοριτσιών κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων και των διαγωνισμών(ελευθέρων βολών και τριπόντων) σε οκτώ γήπεδα που δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών. Ξεχωριστή τιμή στη διοργάνωση έδωσαν οι παρουσίες του Δήμαρχου Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκου,του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας κ.Πασσαλή Χρήστου, του Αντιδήμαρχου Δημοτικής Ενότητας Πέλλας κ. Σαμόπουλου Νικόλαου, του Aντιδήμαρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Γυριχίδη Ιωάννη και της Δημοτικής Συμβούλου Παπαδοπούλου Κικής ,οι οποίοι έκαναν και τις απονομές στους μικρούς αθλητές-τριες με πληθώρα δώρων όπως αθλητικούς σάκους, μπλουζάκια, μετάλια, διπλώματα κ.α.







 
 
 
απο το anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *