Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος: "Ζήτω για άλλη μια φορά την κατανόησή σας..."

Πριν λίγους μήνες αποφασίσαμε να σταματήσουμε κάθε δραστηριότητα νέας εκσκαφής του νέου αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας, ώστε να υπάρξει χρόνος για την αποκατάσταση με άσφαλτο όλων των τμημάτων που παρέμεναν ανοιχτά.

Σήμερα ξεκινά εκ νέου η δραστηριότητα εκσκαφών στα πλαίσια της κατασκευής αυτού του μεγάλου έργου, σε κεντρικά σημεία της Αριδαίας. Με αυτή την αφορμή θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους συμπολίτες που ταλαιπωρούνται από την υλοποίηση αυτού του έργου, είτε λόγω της σκόνης, είτε λόγω των λακκουβών, είτε λόγω των διακοπών υδροδότησης που έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς.

Θέλω λοιπόν να τους πω για άλλη μια φορά πως όλα αυτά τα ζητήματα τα γνωρίζουμε και τα βιώνουμε. Κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να τα αντιμετωπίζουμε όσο πιο δραστικά γίνεται.

Όμως έχει τη σημασία του να αναφέρω και το εξής: Η σημερινή Δημοτική Αρχή επέλεξε συνειδητά να υλοποιήσει δύσκολα έργα -με κορυφαίο το αποχετευτικό, που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών.

Είναι μια συνειδητή επιλογή που την κάναμε αψηφώντας το οποίο πολιτικό κόστος. Θέλουμε πραγματικά να αφήσουμε έργο σε αυτόν τον τόπο, γιατί το αξίζει. Φυσικά, όποιος δουλεύει κάνει και λάθη. Όμως η προσπάθεια που γίνεται μαζί με όλους τους συνεργάτες μου είναι μεγάλη και ο αγώνας καθημερινός.

Γι' αυτό ζήτω για άλλη μια φορά την κατανόησή σας, με την ειλικρινή δέσμευση ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει και θα προσθέσει ένα σημαντικό λιθαράκι στην τοπική μας κοινωνία.

Δημήτρης Μπίνος

Δήμαρχος Αλμωπίας

1 comments:

  1. Όλοι μαζί στηρίζουμε την δημοτικη αρχη να κατασκευάσει την καινούργια παιδική χαρά στην Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *