Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Κλήθηκε σε απολογία ο παράγοντας της Ορμας που αποπειράθηκε να "ξεβρακώσει'' διαιτητή - Την Πέμπτη η απόφαση

Τηρώντας το...πρωτόκολλο η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας ,κάλεσε σε τελικά απολογία ύστερα από πέντε ημέρες και αφού πρώτα έφθασε το Φύλλο Αγώνα στα γραφεία της (με ταχυδρομικό ...περιστέρι άραγε) τον παράγοντα της Ορμας που διακρίνεται (σε βίντεο) να επιχειρεί να κατεβάσει το σορτσάκι (...) του διαιτητή στον αγώνα της ομάδας του με τον Αρη Νησίου. Σε κάθε περίπτωση πάντως η απόφασή της και η ποινή που θα επιβάλλει αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον την Πέμπτη.

Η σχετική κλήση σε απολογία:

"Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο Πρόεδρος του σωματείου Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, καθώς και το σωματείο Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ, για όσα σε βάρος τους, αναγράφονται στην συμπληρωματική έκθεση του Φύλλο Αγώνος του διαιτητή του αγώνα της 8-10-2017, μεταξύ των ομάδων Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ-ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ."

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *