Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Κινηματογραφική Λέσχη Έδεσσας: Ενας Αλλος Κόσμος (2015)

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ


Ο Φ.Σ.Ε. «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Κινηματογραφική Λέσχη), με την υποστήριξη της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ., την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στις 8:30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας (αίθουσα προβολών) θα προβάλλει την ταινία:


Ενας Αλλος Κόσμος (2015)


Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ηθοποιοί: J.K. Simmons, Χριστόφορος Παπακαλιάτης,
Andrea Osvárt, Μαρία Καβογιάννη

Διάρκεια: 113 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική


Όταν ερωτεύονται πιστεύουν πως έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο. Γι’ αυτούς ο Έρωτας είναι “Ένας Άλλος Κόσμος’’… Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους υπηκόους με φόντο μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία… Κάθε ιστορία και μια γενιά. Οικονομική κρίση, εργασιακό, απολύσεις, μεταναστευτικό, φασισμός, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία με τα οποία οι ήρωες θα παλέψουν, προκειμένου να υπερασπιστούν το απόλυτο συναίσθημα του Έρωτα. Τρεις συναντήσεις ανάμεσα σε ζευγάρια που φαινομενικά δεν έχουν τίποτα κοινό… Όμως η ζωή τους θα αποκτήσει πάλι νόημα. Θα δουν τον κόσμο διαφορετικά, θα αναθεωρήσουν, θα πιστέψουν, θα μάθουν, θα ξαναζήσουν. “Ένας Άλλος Κόσμος”. Ο πόλεμος με τη σκληρή πραγματικότητα αρχίζει. Κάποιοι θα κερδίσουν, κάποιοι θα χάσουν. Έρως ανίκατε μάχαν….

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *