Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Για επανεκλογή με ποσοστά ρεκόρ πηγαίνει ο Αντωνίου και η παράταξη του στις 6 Δεκεμβρίου

Διαδικαστική υπόθεση όσο ποτέ άλλοτε στα χρονικά της ΕΠΣ Πέλλας μοιάζουν οι επερχόμενες εκλογές της 6ης Δεκεμβρίου για τον νυν Πρόεδρο Στέργιο Αντωνίου και την Παράταξη του.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ έχει εξασφαλίσει ήδη,όπως δηλώνει τουλάχιστον ...60 πληρεξούσια σωματείων από τα 68-70 που έχουν δικαίωμα ψήφου και έτσι η επανεκλογή τόσο του ίδιου όσο και των βασικών συνεργατών του ,αν μη τι άλλο , αναμένεται να είναι πανηγυρική την άλλη Τετάρτη και δή με ποσοστά ρεκόρ.

Οπως γίνεται αντιληπτό βέβαια από το ποσοστό των πληρεξουσίων που έχει στα χέρια του ο Αντωνίου , μοιάζει σχεδόν αδύνατος να έχει καν αντίπαλο ,σε προεδρικό επίπεδο ,αφού για να κατέβει κάποιος χρειάζεται να τον προτείνουν τουλάχιστον 10 σωματεία και ίσως και να μην υπάρχουν πια τόσα που να παραμένουν ανένταχτα.

Το μοναδικό όνομα άλλωστε που είχε απομείνει να ακούγεται τις τελευταίες εβδομάδες ήταν αυτότου υπέργηρου πρώην προέδρου Ιορδάνη Τσώτσου, ο οποίος προσπάθησε ...τηλεφωνικά κυρίως να προσεγγίσει κάποιους παράγοντες σωματείων τα οποία μέχρι το 2010 τον υποστήριζαν ,,τυφλά,για να διαπιστώσει , ωστόσο ως άλλος ..Ιουλιανός του Βυζαντίου πως το Μαντείο των Δελφών δεν δίνει πλέον χρησμούς και η Κασταλία πηγή έχει στερέψει...

Αντιλαμβανόμενος έστω και αργά, ότι η εποχή της "ειδωλολατρίας"στο ποδόσφαιρο της Πέλλας και τα χρόνια που Διοικούσε από την ...καφετέρια του, την πολυτελή Μερσεντές και τα ξενοδοχεία της Εδεσσας που είχε ως στέκια ,έχουν περάσει ανεπιστρεπτί...

Αλλες ανεξάρτητες υποψηφιότητες πάντως σε επίπεδο συμβούλων πέραν της "γραμμής Αντωνίου" ίσως υπάρξουν , στην λογική ότι τα σωματεία δεν θα πιεσθούν να ψηφίσουν "μονοκούκι" αλλά θα αφεθεί και ένα ποσοστό πιο χαλαρών επιλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

 
Αναρτήθηκε από Rodovitis Giorgos | anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *