Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ένα συναρπαστικό "ταξίδι" με σκιές απόλαυσαν οι μαθητές του ΚΔΑΠ- μεΑ Γιαννιτσών

Ένα συναρπαστικό ταξίδι με σκιές απόλαυσαν οι μαθητές του ΚΔΑΠ - μεΑ Γιαννιτσών.

Ο Pep Beltran και η Πετρίνα Βάσου, με το περιπλανώμενο Μουσείο των Πολιτισμών από την Βαλέντσια της Ισπανίας, προσκεκλημένοι από τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων του Κέντρου, κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους μαθητές και να τους «εμπλέξουν» σε μια δημιουργική και γεμάτη φαντασία παράσταση.

Μια καταπληκτική αναδρομή στην ιστορία του Θεάτρου σκιών, μια διαφορετική παράσταση με σκιές και ένα απολαυστικό μάθημα κατασκευής κούκλας και χάρτινης φιγούρας παιξίματος, έδωσαν μεγάλη χαρά και δημιουργικές ιδέες στους νέους και στους εργαζόμενους του ΚΔΑΠ- μεΑ Γιαννιτσών.




Ευχαριστήριο


Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων «Ανατολή» του ΚΔΑΠ-μεΑ Γιαννιτσών της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας ευχαριστεί εγκάρδια την κα Ζωή Κιόση και τους κ.κ. Ιωάννη Τζούρτζο και Γεώργιο Τζούρτζο για την δωρεά των 120 ευρώ αντί στεφάνου, εις μνήμην του Χρήστου Τζούρτζου.

Η δωρεά αυτή είναι πολύτιμη για τα παιδιά μας.

Παράλληλα εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.


Η πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *