Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΑΣΚΕΜ: Εκτός έδρας νίκη για τους εφήβους του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος το εφηβικό τμήμα μπάσκετ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, καθώς επικράτησε με 35-49 του αντίστοιχου τμήματος του Εδεσσαϊκού Β.C. την Κυριακή 26/11/17 στην Έδεσσα, για τον δεύτερο όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.


Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τις σφιχτές άμυνες και τα πολλά λάθη εκατέρωθεν, στοιχεία που κράτησαν χαμηλά το σκορ. Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν αναγνωριστικά το παιχνίδι, συμβαδίζοντας στο σκορ με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 12-13. Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο 2ο, με τον Μέγα να διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 22-28. Στο 3ο δεκάλεπτο οι παίκτες των Γιαννιτσών δυνάμωσαν πολύ την άμυνά τους και βρίσκοντας καλάθια στον αιφνιδιασμό κατάφεραν να προηγηθούν με 27-43. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι, με τα λάθη να είναι διαδοχικά και το σκορ να διαμορφώνεται στο 35-49.


Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νίκος Κοτλέας επισήμανε τα εξής:

«Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη και την αμυντική τους προσπάθεια. Θα έπρεπε να έχουμε κάνει πολύ λιγότερα λάθη και να έχουμε σκοράρει πολύ περισσότερο στο σημερινό παιχνίδι, καθώς χάσαμε πολλά λέι απ και πολλές ελεύθερες βολές. Συνεχίζουμε ώστε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού για την φιλοξενία».


Τα δεκάλεπτα: A΄ 12-13, Β΄ 22-28, Γ΄ 27-43, Δ΄ 35-49.


Εδεσσαικός B.C. (Ροδοβίτης Γ.) :

Νάνος 2, Δουλκερίδης, Παπαδόπουλος,Κοβατσής 2, Καραϊσαρίδης 5(1), Κοζιάς 9, Σταυρακίδης 5(1), Μίσιος 6(2), Τεντζέρης 1, Γκουγκουδης 5, Γάτσος


Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Ν. Κοτλέας) :

Πασσαλής, Βασιλειάδης 8, Σαρηπαλόγλου 2, Καραλής 9, Πάρδας 14, Μανδράς 14, Καραπάνος, Κουβρούκης 2

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *